Search
بیماری‌های مغز | دکتر القاسی

بیماری های مغز

بیماری های مغز؛ عارضه‌هایی که به‌موقع باید درمان شوند

انسان در طول عمر خود ممکن است به بیماری‌های مختلفی دچار شود و تحت درمان‌های متعدد قرار بگیرد. برخی از بیماری‌ها به صورت ژنتیکی به افراد منتقل می‌شوند و برخی دیگر بدون هیچ‌گونه سابقه خانوادگی بروز پیدا می‌کنند. در این میان بیماری‌های مربوط به مغز از جمله عارضه‌هایی هستند که ممکن است دارای علل ژنتیکی یا علل غیر ژنتیکی مانند ضربه‌ها باشند. در هر صورت، با انجام فرایندهای درمانی مختلف می‌توان علائم این بیماری‌ها را تا حد بسیار زیادی کنترل کرد. برای کنترل و درمان این بیماری‌ها لازم است که علائم آن‌ها توسط پزشک تشخیص داده شود و بیمار به‌سرعت تحت درمان قرار بگیرد. با ما همراه باشید تا در این مطلب با رایج‌ترین بیماری های مغز و روش‌های کنترل و درمان آن‌ها آشنا شویم.

 

بیماری‌های مغز | درمان و پیشگیری | دکتر القاسی

بیماری‌های رایج مربوط به مغز کدام‌ بیماری‌ها هستند؟

مغز یکی از پیچیده‌ترین اعضای بدن انسان به شمار می‌رود که وظیفه مدیریت و عملکرد تمام اعضای بدن را بر عهده دارد. بنابراین طبیعی است که بیماری های مغز عملکرد تمام اعضای بدن را تحت تاثیر قرار دهند. در واقع هر بیماری مربوط به مغز، عملکرد یک بخش از مغز را مختل می‌کند و لازم است که فرد هر چه سریع‌تر تحت درمان قرار بگیرد. چرا که هر چه میزان اختلال افزایش پیدا کرده و بیماری پیشرفت کند، کنترل و درمان آن دشوارتر خواهد شد.

علائم هر یک از بیماری های مغز با یکدیگر متفاوت هستند؛ بنابراین پزشک متخصص مغز و اعصاب باید علائم بیماری و ابتلای فرد به آن را تشخیص دهد. اما خود افراد اگر با انواع این بیماری‌ها و علائم آن‌ها آشنایی داشته باشند، می‌توانند علائم اولیه را تشخیص داده و در هر چه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند.

از جمله بیماری‌های رایج مربوط به مغز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تومور مغزی
  • پلاک مغزی
  • کیست مغزی
  • متاستاز مغزی
  • درد شقیقه
  • سرگیجه
  • توراسیک

حتما جهت مشاوره تخصصی دکتر محسن القاسی جراح مغز، اعصاب و ستون فقرات مراجعه کنید.

تومور مغزی چیست و چه انواعی دارد؟

تومور مغزی یکی از بیماری های مغز است که در اثر رشد سلول‌های درون مغز ایجاد می‌شود٬ ما پیش تر در خصوص بدترین نوع تومور مغزی توضیحات کاملی داده ایم و در این قسمت صرفا به کلیات تومور مغزی می‌پردازیم. ممکن است که تومور در داخل بافت مغز یا کنار آن به وجود آید. نقاط کناری بافت مغز شامل عصب‌ها، غده هیپوفیز، غده پینه آل و غشاهای پوشش‌دهنده سطح مغز می‌شوند. تومورهایی که در داخل مغز ایجاد می‌شوند به تومور اولیه معروف هستند.

 

بیماری‌های مغز | تومور مغزی | دکتر القاسی

 

گاهی تومور از نقاط دیگر بدن به مغز سرایت می‌کند؛ این دسته از تومورها با نام تومور ثانویه شناخته می‌شوند. به تومور ثانویه، تومور مغزی متاستاتیک یا منتشرشونده نیز می‌گویند. باید بدانید که تومور مغزی بر اساس میزان پیشرفت و امکان کنترل آن به چهار درجه تقسیم می‌شود. در دسته اول و دوم بیماری پیشرفت زیادی ندارد، اما در درجه سوم و چهارم بیماری به مرحله حاد رسیده است.

به طور کلی دو نوع تومور مغزی وجود دارد که عبارتند از:

  • تومور مغزی خوش‌خیم یا غیر سرطانی: تومور مغزی خوش‌خیم در حد درجه یک و دو است که در آن بیماری با سرعت کمی در حال پیشرفت بوده و پس از درمان دوباره پیشرفت نمی‌کند
  • تومور مغزی بدخیم و سرطانی: این نوع تومور درجه سه و چهار به شمار می‌رود و در آن بیماری به‌سرعت در حال پیشرفت است. البته این احتمال وجود دارد که با درمان تومور مغزی بدخیم، بیماری دوباره شروع به پیشروی در مغز کند

علائم و روش درمان تومورهای مغزی

مهم‌ترین علائم تومور مغزی سردرد شدید، تشنج، حالت تهوع پیوسته، استفراغ زیاد، خواب‌آلودگی، تغییر خلق‌وخو و شخصیت، مشکلات حافظه، احساس فلجی در یک سمت از بدن و مشکل در دید و تکلم هستند. باید بدانید که عواملی مانند سابقه فامیلی و ژنتیک، قرار گرفتن در برابر تشعشعات هسته‌ای، رادیواکتیو و اشعه فرابنفش می‌توانند باعث بروز تومور مغزی شوند. روش‌های درمانی که می‌توانند به کنترل علائم تومور مغزی کمک کنند شامل دارودرمانی با داروهای استروئیدی، جراحی، پرتودرمانی و شیمی‌درمانی می‌شوند.

 

عارضه پلاک مغزی چگونه عارضه‌ای است؟

پلاک مغزی ‌نوعی از بیماری های مغز به شمار می‌رود و دلیل آن تجمع پروتئین‌های کژتابیده‌ای است که فضاهای بین سلول‌های عصبی را تشکیل می‌دهند. باید بدانید که این پروتئین‌های کژتابیده ابتدا در بخش‌هایی از مغز جمع می‌شوند که مسئول حافظه و عملکرد شناختی هستند. از همین رو دانشمندان عارضه پلاک مغزی را دلیل اصلی بیماری آلزایمر می‌دانند. پروتئین‌های کژتابیده که پلاک مغزی را تشکیل می‌دهند بتا آمیلوئید نام دارند. این پروتئین‌ها در اثر شکست پروتئین بزرگ‌تر به نام پروتئین پیش‌ساز آمیلوئید به وجود می‌آیند.

 

بیماره‌های مغز | علائم و روش درمان تومورهای مغزی | دکتر القاسی

دقیقا مشخص نیست که پروتئین بتا آمیلوئید چگونه به سلول‌های عصبی آسیب وارد می‌کنند. اما برخی از دانشمندان معتقدند که این پروتئین به دو تکه تقسیم شده و رادیکال‌های آزادی را پخش می‌کنند. سپس این رادیکال‌های آزاد به عصب‌ها حمله خواهند کرد. یک نظریه دیگر این است که بتا آمیلوئید سوراخ‌های کوچکی در غشاهای سلول‌های عصبی ایجاد می‌کنند. در نتیجه کلسیم زیادی از این سوراخ‌ها خارج شده و باعث نابودی سلول‌های عصبی می‌شوند.

روش درمان پلاک مغزی

با اینکه مشخص نیست که بروز پلاک مغزی چه دلیل دارد، اما در هر صورت این عارضه به مرگ سلول‌های عصبی منجر می‌شود. باید بدانید که پلاک مغزی را نمی‌توان از بافت مغز جدا کرد؛ از همین رو حجم پلاک‌ها در مغز افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه این فرایند بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر به وجود می‌آیند. تحقیقات درباره درمان پلاک مغزی به عنوانی یکی از بیماری های مغز همچنان ادامه دارد و هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است. اما در حال حاضر با دارودرمانی تا حدی می‌توان این عارضه را کنترل کرد.

بیماری کیست مغزی و روش درمان آن

کیست مغزی که به آن کیست نخاعی نیز گفته می‌شود ساختاری به شکل کیسه بادکنکی است که داخل آن ماده‌ای متفاوت با ساختار غشا آن‌ها قرار دارد. مواد داخل کیست می‌تواند هوا، گاز، مایعات، سلول، استخوان و سایر مواد دیگر باشد. باید بدانید که کیست مغزی معمولا از بیرون بیشه به یک تومور مغزی دیده می‌شود؛ اما از داخل ساختاری کاملا متفاوت با تومور مغزی دارد. در واقع تومور نوعی توده جامد با بافت سلولی است اما کیست به شکل کیسه پر از مواد ایجاد می‌شود. از جمله مواد داخل کیست مغزی می‌توان به ترشحات سلولی، چرک، آب میان‌بافتی، مایع مغزی، ذرات کریستالی، هوا و گاز اشاره کرد.

برای دریافت مشاوره میتوانید با ما تماس بگیرید.

 

بیماری‌های مغز | بیماری کیست مغزی و روش درمان آن | دکتر القاسی

 

به طور کلی کیست مغزی یکی از بیماری های مغز به شمار می‌رود که در بیشتر موارد خوش‌خیم است. البته در موارد کمی این بیماری بدخیم شده و به سرطان تبدیل می‌شود. باید اشاره کرد که کیست مغزی چه خوش‌خیم باشد چه بدخیم، ممکن است که ساختارهای مغزی، ارگان‌ها، اعصاب و بافت‌های اطراف مغز را تحت فشار قرار دهند. در نتیجه فشار به جمجمه افزایش پیدا کرده و می‌تواند باعث به خطر افتادن جان بیمار شود.

دلیل بروز کیست مغزی و روش‌های درمان آن

هنوز مشخص نشده است که دلیل ایجاد کیست مغزی چیست. در بیشتر مواقع کیست مغزی به صورت مادرزادی بروز پیدا می‌کند. گاهی با واکنش بافت مغزی به یک تصادف، عفونت یا آسیب تروماتیک، کیست مغزی به وجود می‌آید. در مجموع کیست مغزی به شکل‌های مختلفی بروز پیدا می‌کند؛ از همین رو برای هر نوع از آن نام‌های مختلفی تعیین شده است. از جمله انواع کیست مغزی می‌توان به کیست آراکنوئید، کیست مغزی غده پینه آل، کیست مغزی کلوئیدی، کیست مغزی درموئید و اپی درموئید اشاره کرد.

توراسیک چیست و چگونه درمان می‌شود؟

توراسیک به طولانی‌ترین مهره‌های ستون فقرات گفته می‌شود که از بالا به گردن و از پایین به کمر متصل هستند. باید بدانید که مهره‌های توراسیک تنها مهره‌هایی هستند که از قسمت جلوی ستون فقرات به قفسه سینه اتصال دارند. گاهی افراد ممکن است دردهایی در مهره‌های توراسیک ستون فقرات احساس درد داشته باشند. از جمله دلایل این دردها می‌توان به شکستگی مهره، آسیب به دیسک، عفونت، پوکی استخوان، اسکولیوز، آرتروز و مشکلات مفاصل اشاره کرد. باید بدانید که مشکلات توراسیک از جمله بیماری های مغز و اعصاب به شمار می‌روند و یک متخصص در این زمینه باید فرایند درمانی آن‌ها را انجام دهد.

 

بیماری‌های مغز | توراسیک چیست | دکتر القاسی

 

پزشک متخصص مغز و اعصاب برای تشخیص مشکلات توراسیک از پرتونگاری، سی‌تی‌اسکن و ام آر آی(MRI) استفاده می‌کند. سپس با توجه به وخامت بیماری، بهترین روش درمان را برای بیمار انتخاب می‌کنند. تمام افرادی که با مشکلات توراسیک مواجه می‌شوند باید به میزان زیادی استراحت داشته باشند تا بیماری آن‌ها شدیدتر نشود. روش‌های درمانی مناسب برای درمان مشکلات توراسیک مواردی مانند فیزیوتراپی، دارودرمانی، ماساژ دستی و منیپولیشن هستند.

دلایل درد شقیقه و روش‌های رفع آن

درد شقیقه از انواع بیماری های مغز و اعصاب به شمار می‌رود که بسیار رایج است. دلایل مختلفی مانند استرس، خستگی چشم‌ها و فشار دندان‌ها روی هم باعث انقباض عضلات شقیقه شده و فرد درد زیادی در این ناحیه احساس می‌کند. بسیاری از افراد با سردرد تنشی دست‌وپنجه نرم می‌کنند که درد شقیقه یکی از علائم این نوع سردرد به شمار می‌رود. سردرد تنشی معمولا از شانه و گردن آغاز شده و به شقیقه‌ها می‌رسد. باید بدانید که دلیل مشخصی برای بروز این نوع سردرد وجود ندارد؛ اما گفته می‌شود که اضطراب این نوع سردرد را تحریک می‌کند. البته سردرد تنشی معمولا تنها به مدت چند ساعت به سراغ فرد می‌آید، اما این امکان وجود دارد که چندین روز فرد با این نوع سردرد دست‌وپنجه نرم کند.

 

بیماره‌های مغز | دلایل درد شقیقه و روش‌های رفع آن | دکتر القاسی

 

یکی دیگر از دلایل درد شقیقه، میگرن است که در واقع رایج‌ترین دلیل این عارضه به شمار می‌آید. باید بدانید که درد شقیقه ناشی از میگرن می‌تواند شدید یا خفیف باشد و معمولا فرد این درد را به صورت ضربان‌دار احساس می‌کند. افرادی که دچار میگرن می‌شوند به غیر از درد شقیقه علائم دیگری مانند حالت تهوع و استفراغ دارند. همچنین تحریک‌پذیری آن‌ها نسبت به نور، صدا و بو افزایش می‌یابد.

از جمله سایر دلایل بروز درد شقیقه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سردرد سرویکوژنیک
  • اختلال مفصل و عضله گیجگاهی فکی یا همان تمپورورمندیبولار (TMJ)
  • مشکلات مربوط به سینوس‌ها
  • مننژیت
  • ناهنجاری‌های داخل گوش
  • آرتریت تمپورال
  • بیماری های مغز ناشی از ضربه (TBI)
  • تومور مغزی

با توجه به دلیل بروز درد شقیقه فرایند درمانی فرد بیمار متفاوت است. به عنوان مثال سردردهای تنشی با داروهایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن که بدون نسخه هم می‌توان آن‌ها را تهیه کرد، قابل درمان هستند. به طور کلی بیمار باید فرایندهای درمانی را با تشخیص پزشک و تجویز نسخه توسط او انجام دهد.

طول عمر افراد مبتلا به متاستاز مغزی و روش درمان قطعی این بیماری

زمانی که فردی دچار تومور مغزی می‌شود، ممکن است تومور از مغز به سایر نقاط بدن منتقل شده و تومورهای ثانویه به وجود آیند. در این حالت به اصطلاح تومور فرد حالت بدخیم پیدا می‌کند که باعث اختلال در عملکرد اندام‌های مختلف بدن می‌شود. متاستاز مغزی که یکی از انواع بیماری های مغز است، در واقع نوعی سرطان به شمار می‌رود. در صورتی که این بیماری کنترل و درمان نشود، ممکن است سراسر بدن را فرا بگیرد و عملکرد بسیاری از اندام‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

پخش شدن تومور به این صورت است که سلول‌های تومور جامد از سلول‌های مجاور خود جدا شده و غشاهای نگهدارنده را نابود می‌کنند. سپس وارد بافت‌های دیگر شده و ریشه می‌زنند و در نهایت به رگ‌های لنفاوی یا خونی خواهند رسید. در نتیجه از طریق این رگ‌ها در سراسر بدن پخش می‌شوند. باید بدانید که با بروز این فرایند، فرد دچار یکی از بیماری های مغز به نام سرطان متاستاتیک می‌شود.

 

بیماری‌خای مغز | طول عمر افراد مبتلا به متاستاز مغزی | دکتر القاسی

 

افرادی که با مشکل متاستاز مغزی روبه‌رو هستند، در صورت درمان نشدن ممکن است نهایتا تا شش ماه زنده بمانند. اما با گذراندن دوره‌های درمانی زیر نظر یک پزشک متخصص مغز و اعصاب، این احتمال وجود دارد که تا سال‌ها به زندگی خود ادامه دهند. برای تشخیص این نوع از بیماری های مغز باید علائم آن بررسی شوند.

برخی از علائم متاستاز مغز شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سردرد شدید
  • تشنج
  • از دست دادن تعادل بدن و حتی حافظه
  • ضعف در مفاصل و عضلات پاها و بازوها
  • اختلال در تکلم
  • تغییر شخصیت و رفتار
  • اختلال در بینایی و شنوایی

بدترین نوع تومور مغزی کدام است؟

تومور مغزی تجمع تعدادی سلول غیر طبیعی است که به شکل غیر قابل کنترل در مغز رشد می‌کنند. به طور کلی تومورهای مغزی که از انواع بیماری های مغز هستند، می‌توانند خوش‌خیم یا بدخیم باشند. نوع خوش‌خیم تومور مغزی حالت سرطانی ندارد؛ اما آن دسته از تومورهای مغزی که بدخیم می‌شوند، دارای سلول‌های سرطانی هستند. تومورهای مغزی که تکثیر آن‌ها از داخل مغز آغاز می‌شود، تومور اولیه نام دارند و اگر از خارج از مغز تکثیر شده و به مغز سرایت کند، به آن تومور ثانویه گفته می‌شود. باید بدانید که تومور مغزی انواع بسیار زیادی دارد و برخی از آن‌ها در بزرگسالان رایج‌تر هستند.

 

بیماری‌های مغز | بدترین نوع تومور مغزی | دکتر القاسی

 

برخی از رایج‌ترین انواع تومور مغزی شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تومور مغزی گلیوما
  • تومور مننژیوم
  • تومور شوانوماس
  • تومور آدنوم هیپوفیز
  • گلیوبلاستوما

گزینه آخر یعنی تومور گلیوبلاستوما، به‌عنوان خطرناک‌ترین و شایع‌ترین نوع تومور مغزی شناخته می‌شود. این نوع تومور مغزی حالت به‌شدت تهاجمی دارد؛ یعنی سرعت رشد آن بالا است و به‌سرعت در بدن پخش می‌شود. این نوع تومور مغزی درمان قطعی ندارد؛ اما با برخی فرایندهای درمانی می‌توان علائم آن را کاهش داد. مهم‌ترین علائم تومور گلیوبلاستوما شامل سردردهای مداوم، حالت تهوع و استفراغ، تشنج، عدم تمرکز برای فکر کردن، تغییر شخصیت و رفتار، اختلال در بینایی و ناتوانی در تکلم اشاره کرد.

ام آر آی (MRI) مغز چگونه انجام می‌شود؟

ام آر آی (MRI) نوعی روش تصویربرداری با تشدید مغناطیس است که برای بررسی بافت‌های درونی بدن و تشخیص مشکلات و بیماری‌های اعضای بدن استفاده می‌شود. امواجی که در MRI استفاده می‌شوند، در واقع امواج مغناطیسی و رادیویی به شمار می‌روند که به‌هیچ‌عنوان به بدن ضرری وارد نمی‌کنند. بیمار داخل دستگاه ام آر آی در یک میدان مغناطیسی بسیار قوی قرار گرفته و پروتون‌های هسته‌های اتم در بافت‌های بدن بیمار قرار خواهند گرفت. سپس دستگاه امواج رادیویی خاصی را به بدن بیمار می‌تاباند. در واقع این امواج به شکل پالس وارد بدن بیمار می‌شوند و محور چرخش پروتون‌ها را تغییر می‌دهند.

 

بیماری‌های مغز | ام‌آرآی مغز | دکتر القاسی

 

پس از پالس رادیویی، محور چرخش پروتون‌ها به حالت قبلی بازمی‌گردد که یک موج رادیویی جدید را به وجود می‌آورد. سپس این موج جدید به گیرنده‌های دستگاه ارسال می‌شود و از طریق دستگاه به کامپیوتر منتقل خواهد شد. کامپیوتر دستگاه ام آر آی امواج دریافت شده را در کمترین زمان ممکن تحلیل کرده و تصاویری را تولید می‌کند. پزشک با دید این تصاویر می‌تواند بفهمد که در کدام نقاط از بدن دارای مشکل یا بیماری هستند. در واقع این نقاط امواج رادیویی بیشتری را ساطع می‌کنند. از همین رو پزشک به‌راحتی می‌تواند بیماری های مغز را با استفاده از نتیجه ام آر آی (MRI) مغز تشخیص دهد و بهترین درمان ممکن را به بیمار پیشنهاد دهد.

دلایل سرگیجه و راهکارهای رفع این عارضه

سرگیجه یکی از عارضه‌های شایع بیماری های مغز به شمار می‌رود. به طور کلی سرگیجه یا به شکل محیطی بروز پیدا می‌کند و یا به صورت مرکزی است. سرگیجه محیطی معمولا به دلیل مشکلات داخلی گوش و عصب تعادلی ایجاد می‌شود. اما سرگیجه مرکز معمولا به دلیل مشکلاتی در قسمت مخچه داخل مغز بروز پیدا می‌کند.

سرگیجه محیطی در نتیجه برخی از بیماری های مغز و اعصاب ایجاد می‌شود. برخی از این بیماری‌ها مواردی مانند سرگیجه وضعیتی خوش‌خیم ناگهانی (BPPV)، بیماری Meniere و وستیبولوپاتی حاد محیطی (APV) هستند. اما سرگیجه مرکزی دلایل دیگر دارد که برخی از آن‌ها شامل سکته مغزی، وجود تومور در مخچه، میگرن و مالتیپل اسکلروزیس یا همان ام اس می‌شوند.

 

بیماری‌های مغز | دلایل سرگیجه | دکتر القاسی

 

معمولا افرادی که سرگیجه دارند، دارای علائمی مانند حالت تهوع، استفراغ، سردرد و ناتوانی در راه رفتن صحیح هستند. برای درمان این عارضه مغزی معمولا پزشک متخصص مغز و اعصاب، داروهایی مانند آنتی‌هیستامین‌ها، بنزودیازپین‌ها و ضد تهوع‌ها برای بیمار تجویز می‌کند

تومور بدخیم و خوش‌خیم چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

همان‌طور که در قبل توضیح داده شد، گاهی در بافت‌های مغز سلول‌هایی به صورت غیر قابل کنترل شروع به رشد و تولید مثل می‌کنند. در نتیجه تعداد آن‌ها افزایش پیدا کرده و به یک توده تبدیل می‌شوند. این توده تومور نام دارد که از انواع بیماری های مغز به شمار می‌رود. سرعت تکثیر سلول‌ها می‌تواند متفاوت باشد؛ از سوی دیگر امکان گسترش آن‌ها در سیار نقاط بدن نیز وجود دارد. هر چه این توده بیشتر گسترش پیدا کند، بافت‌های بیشتر از بدن تخریب می‌شوند. به عبارتی این سلول‌ها از قوانین طبیعی تکثیر پیروی نمی‌کنند و به تکثیر بی‌رویه خود ادامه می‌دهند. این فرایند تا جایی ادامه پیدا می‌کند که ساختار جدید به وجود می‌آید و سلول‌های سالم را از بین می‌برد.

میزان تکثیر سلول‌ها در واقع نوع تومور بدخیم یا خوش‌خیم بودن بیماری را نشان می‌دهد. باید بدانید که تومورهای مغزی خوش‌خیم با اینکه به صورت بی‌رویه تکثیر می‌شوند؛ اما به سایر نقاط بدن منتشر نشده و بافت‌های مجاور خود را تخریب نمی‌کند. همچنین سرعت رشد این نوع تومورها پایین است و با فرایندهای درمانی می‌توان آن‌ها را کنترل کرد. در مقابل، تومورهای بدخیم کاملا برعکس تومورهای خوش‌خیم هستند. به این معنی که تومورهای بدخیم به‌سرعت رشد می‌کنند و در سایر نقاط بدن منتشر می‌شوند. از همین رو درمان تومور بدخیم از تومور خوش‌خیم دشوارتر است و بیمار باید دوره‌های پرتودرمانی و شیمی‌درمانی طولانی‌تر را طی کند.

بیماری‌های مغز | تومور بدخیم و خوش‌خیم | دکتر القاسی

چه زمانی به جراحی مغز نیاز است؟

نیاز به جراحی مغز با توجه به میزان آسیب و محل آسیب‌دیدگی در بیماری های مغز تشخیص داده می‌شود. باید بدانید که جراحی مغز شامل اقدامات متعددی می‌شود که در آن‌ها پزشک جراح مشکلات ساختاری مغز را ترمیم می‌کند. مغز مسئولیت کنترل تمام عملکردهای ناخودآگاه و آگاهانه بدن و قدرت حافظه، یادگیری و تفکر را بر عهده دارد. باید اشاره کرد که مغز ممکن است مانند هر ارگان دیگری در بدن دچار خونریزی، ضربه، عفونت و سایر آسیب‌ها شود. زمانی که این آسیب‌ها در عملکرد مغز اختلال ایجاد کند و باعث بروز بیماری های مغز شوند، پزشک باید به جراحی مغز بپردازد.

دکتر محسن القاسی؛ برترین و مجرب‌ترین متخصص جراح مغز

دکتر محسن القاسی یکی از مجرب‌ترین و برجسته‌ترین متخصصین مغز و اعصاب در سراسر ایران هستند. ایشان در زمینه جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات تخصص دارند و از دانشگاه علوم پزشکی ایران فارغ‌التحصیل شده‌اند. دکتر القاسی سابقه طولانی در زمینه جراحی پیشرفته تومورهای مغزی و قاعده جمجمه، جراحی آندوسکوپیک مغز و اعصاب اطفال و ستون فقرات دارند. تاکنون ایشان هزاران جراحی موفق در زمینه مغز و اعصاب و ستون فقرات انجام داده‌اند. در صورت بروز بیماری های مغز، شما می‌توانید به دکتر القاسی مراجعه کرده و زیر نظر ایشان تحت فرایندهای درمانی موثر قرار بگیرید.

 

بیماری‌های مغز | دکتر القاسی

 

درمان انواع بیماری های مغز زیر نظر دکتر القاسی

بیماری‌های مغز ممکن است علائم مشابهی داشته باشند، اما بسیاری از علائم نیز متفاوت هستند. برای تشخیص دقیق این بیماری‌ها لازم است که پزشک متخصص مغز و اعصاب مجرب معاینات اولیه را انجام دهد و نتایج آزمایش‌هایی مانند سی‌تی‌اسکن و ام آر آی بررسی کند. به این ترتیب بیماری و دلایل بروز آن مشخص می‌شوند. بنابراین متخصصی با تجربه و دانش بیشتر می‌تواند فرایند درمانی موثرتری را برای بیمار در نظر بگیرد. دکتر محسن القاسی یکی از برترین پزشکان متخصص در این زمینه هستند و می‌توانند به شکل موثری مشکلات و بیماری های مغز را تشخیص دهند و آن‌ها را کنترل و درمان کنند. بنابراین شما می‌توانید بدون نگرانی از دکتر القاسی برای درمان‌ بیماری‌های مغزی کمک بگیرید.

 

Search